Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Klady i zápory v jednom celku tvoří harmonický celek

Tebe chci lásko celou,
z tebe chci rub i líc
Tvé pohledy co sílu mi berou
tebe chci stále víc
Ty můžeš se mi každou noc zdát
zhasni hvězdy ať máme soukromí
Tebe se neumím vzdát
to odhodlání nic nezlomí
Nenasytí mě když se jen tak díváš
i když to u srdíčka zahřeje
Radši jsem když mě líbáš
na čele kanou mi potu krůpěje
Splývám s tebou když mě objímáš
v chladu hřeješ v horku chladíš
Miluji to když mě líbáš
šeptáš a taky hladíš
Já přicházím o všechny pochyby
když andělé k nám letí
když děláš ty pomalé pohyby
když sevře nás pocit štěstí
Autor petrzal, 24.06.2019
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, takhle píše láska ... hezké

24.06.2019 08:48:28 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí