Cestovní

Cestovní

Nezapomněla sis něco?

Vracet se je smůla.

A neplač.

Slzy ti nesluší.

Navíc jsou jen voda,

kterou slunce ihned vysuší.



Nechceš pomoct s kufrem?

A zapila sis kinedryl a brufen?

Aby ses nevrátila obratem.

A mě nerušila v klidu.



Cestu máš dalekou,

na nádraží snad trefíš sama.

Já budu zachumlaný pod dekou,

tak nedělej z toho drama.



A chovej se jako dáma,

když sis vyfoukala ty vlasy.

Objednej si taxi,

ať netaháš tu bagáž.



A bon voyage!
Autor Vesnodomka58, 24.06.2019
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Now
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé. Asi to ostatní přehlédli..:)

27.06.2019 00:09:42 | Now

děkuji :))

27.06.2019 18:39:34 | Vesnodomka58

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí