Jak chutná láska

Jak chutná láska

Anotace: Každý věděti by chtěl,jak chutná sblížení dvou duší a dvou těl.

Na posteli ležím,

pocity zkouším psát.

Hlavou se mi honí myšlenky,

co nedají mi spát.

 

Na posteli ležím,

sám.

Přemýšlím,

kde lásku ještě hledat mám.

 

Každý věděti by chtěl,

jak chutná sblížení dvou duší a dvou těl.

Jak chutná láska.

 

Čas běží,

dny nepočítám.

Radovat se mohu stěží.

Hladoví pocit v duši mám.

 

Samota mi donutila,

hledat recept pro hladovou duši.

Na pokrm s vůní Jara,

a chutí Amorových růží.

 

Šťastný je kdo to má.

Singles co po ní touží,

slzy nezřídka ronívá,

pro pokrm se surovinou střel Amorových kuší.

 

Každý pozříti by chtěl,

ochutnat spojení dvou duší a dvou těl.

A poznat,jak chutná láska.

Autor Johnny 96, 27.06.2019
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro je z básničky dojem, že hrdina právě nechce vědět jak chutná láska. Neboť se o to nesnaží. Dokonce říká "samota mě donutila hledat recept", ale k žádnému hledání nedochází. Přinejmenším v této básničce spíš jen žalujeme. To nestačí, určitě netrefí kdo nevystřelí. (hladovÝ pocit)

28.06.2019 07:14:20 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí