Šíp v srdci

Šíp v srdci

Jsi šípem zapíchnutém v mém srdci
láska na níž jsem nevěřil ač existuje přeci
Na všechny snahy říkával jsem prostě ne
srdíčko jsem měl zlomené
Duše byla jen černá díra
hlava stroj kde není víra
Chtěl jsem udělat v životě si pořádek
překáželo však spousty otázek
Pak se to stalo a já nechtěl být sám
nejdnou na jiné věci sebe se sám ptám
Jak neučit se znovu se srdíčkem žít
nemít strach že mi někdo chce ublížit
Jak náporu minulosti vzdorovat
mít proč znovu bojovat
abych sobě už nikdy nelhal
a nesmířil se s tím že bych třeba selhal
Teď žít chci a s tebou strašně moc
nechci být přítěž ale výpomoc
Našel jsem smysl všeho v tobě
a zodpovědnost zase v sobě
Mé sny nesním ale sdílím
bychom spolu pomohli šťastným chvílím
Jsi voda života má lásko přeci
jsi víc než jen pouhý šíp v mém srdci
Autor petrzal, 02.07.2019
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí