:: Čekání na rozluku ::

:: Čekání na rozluku ::

Anotace: ...

Zase sám a osamocen
čekám na vysvobození
zase mezi skutky ztracen
bez vzácného pochopení

Hledím do světel velkoměsta
kolem mne mlha a mráz
nikde žádná slečna
všude nepropustná hráz

Lavička chladná jako první led
kolem nechapajicí lidí výrazy
nikomu nestojím ani za pohled
co dobyla mé srdce nedorazí

Autobus lásky už davno odjel
ke spánku amorův sval uléhá
pravdu jsem se už dozvěděl
mé snažení smyslu postrádá

Cesta domů nebezpečně dlouhá
plná mocného přemýšlení
život před očima mi ubíhá
vzácné pochopení pro mě není

Už se blíží rodný domov
noc je v tom nejlepším
víc jsem udělat nemoh
snad přijde v životě příštím

Životní a poslední zastávka
k smrti už jenom krok
láska pro mne zůstane hádanka
začínám si kopat vlasní hrob

Ostatní životy dále plynou
Pouze mé "já" říká nashledanou!
Autor Zeminov, 01.03.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí