Milovat?

Milovat?

Anotace: co dodat..ale zas tak smutna neni..

Co to je milovat?
Co znamená když někdo někoho miluje?
Nevím, asi jsem to nikdy nezažila..
Ale hádky, výčitky a prošení o odpuštení,
to já moc dobře znám,
právě to zase prožívám...
Odešel z mého života,
už asi navždy
nakonec jsme mlčeli,
a už budeme provždy..
Už nikdy nepřečtu ta slova,
jenž psaval mi skoro každý den
cejtím se jak vdova,
která chce cítít zase lásku jen.
Mno co, snad se svet nezborí,
pro jednoho chlapa- Zdendu..
asi skončím na psychině,
neee puste me, ja nikam nendu!!
Autor Mazlinkaa, 01.03.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí