Rozcestí

Rozcestí

Anotace: Každý člověk, každé rozhodnutí, každá krok - mění další směr našich životů i když se zdají byýt maličkost

Na cestě trnité jiskra někdy zapálí
duši a srdce schované
Osud už není ospalý
svěží vánek zavane
Každé rozhodnutí je rozcestí
změní směr našich živůtků
Každý se vyhýbá bolesti
minulost jak žluč leží v žaludku
Za tlustou čárou však dá se žít
jen přijmout a nehledat už dál
Na lásku se dá uvěřit
zahnat pustotu a duše zmar
Já světlo poznal a uvěřil
jizvy už mě na srdci nebolí
Je to víc než kdybych jen přežil
jek objevit nové obzory
Autor petrzal, 15.07.2019
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, yarek, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí