Znovuzrození

Znovuzrození

Anotace: Vzdal jsem to zlomený, zbitý a bez síly a te´d zas jsem na světě rád, myslím že život mi má co dát

Bez rozloučení mizí, všechny ty temný roky
vzdor zraněním vstávám, první nejisté kroky
Mlha kolem už není neprostupná
ztracené sny, varianta nepřípustná
Něco se stalo ve tmě noci našich duší
nepmůžou jí pochyby ti trapní její lapiduši
Najednou světlo projde k nám a zahřeje
umírá bezradnost a rodí se naděje
Zbitý vstávám z krve kaluže
nikdo neříká ten už nemůže
Síla se vlévá do těla řečištěm žil
vrací se smysl pro nějž jsem ztracen byl
Teď už neváhám ani na chvíli
mám rád cítit v břiše zas motýly
Ve světle oči zas vnímají mou niku
jak radost z majáku v očích námořníků
Bohdanko ty jsi této geneze důvodem
jsi světlo i z pekla východem
Na dně svého močálu jsem našel ruku tvé pomoci
jsi kouzlo posílené mocí půlnoci
Má krásná čarodějko s duší anděla
ochotně a rád
vstoupím do tvého kláštera
Autor petrzal, 16.07.2019
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Marten, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí