Anděl

Anděl

Anotace: Přišel, něco udělal a odešel ale odkaz tady zůstal . . .

Ve snu mi někdy anděl našeptával
kdo poslechne ten hlas ten neprohrává
Jednou mi ten nejasný šum jeho úst
poradil že není dobrý srdce půst
Poradil abych našel tvář co připomíná nebe
za pár dní lásko uviděl jsem tebe
Říkal že uslyším zvonkohru v jejím hlase
tys promluvila a já jako by zasekl jsem se v čase
Mluvil o megnetismu těla
já přiblížil se k tobě a obava z lásky odletěla
Od té doby Anděla vídám častěji
už nepřichází ve snu, ale leží vedle mě v posteli
Ráno s ním snídám a u kávy hovořím
pokaždé zas a znova srdce vzplane a city zahoří
Běhám s ním v lese a jezdím na bruslích
sleduji TV a nacházím potěšení v plánech souvislých
Anděl ze sna se mi již nezjevil více
přesto nezhasla jím zapálená svíce
Nechal mi tady kus sebe
tak Lásečko mám teď tebe
Ty jsi teď můj anděl a jsi mnohem víc
jsi královna všech nezbednic
Autor petrzal, 19.07.2019
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí