Srdce mi buší

Srdce mi buší

Anotace: inspirace: zklamání ve vztahu

Srdce mi buší
už něco tuší
že mě nechce
snáším to těžce
jí se to říká lehce
ale já se snažil
kus života s ní prožil
naději do ní vložil
na kolenou sem prosil
v náručí ji nosil
chtěl bych s ní vyletět až ke hvězdám
stále naději mám
už neřeším tenhle svět
je to jako let
trefí tě do motoru
a už řítíš se dolů
nikdo tě zpět nevytáhne
do srdce tě klidně zasáhne
ty chceš na horu chceš zpět
nechceš přerušit let
láska něha štěstí ti chybí
to je to co se ti líbí
toužíš po tom a není ti to dáno
ono totiž nikde není psáno
že ty to dostaneš
ze země povstaneš
a proto se musíš snažit
a ne po zemi se plazit
snažit se něčeho dosáhnout
nahoru se vytáhnout
tvrdě bojovat
svou lásku chovat
ale byla krásná
tak něžně slastná
neuvěřitelný zázrak
stačil by jen náznak
trochu lásky trochu snahy
trochu odvahy
užili by jsme si spolu
a já už nespadl dolů
Autor Dark pilgrim, 01.03.2007
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahojky… jj taky jsem měla ten pocit jako ty. Ale časem když si někoho najdeš ten pocit se utlumí a je líp. I když občas vzpomínáš a bolí to. Pokud si strašně moc miloval nezapomeneš na to .. a vždy tě to bude bolet při vzpomínce. Proto je lepší vzpomínat na hezké věci. Nebuj ten pocit zmizí.. stačí se jen zamilovat… znovu a uvěřit.

14.03.2007 19:50:00 | Najlin

Pěkné.ta se mi líbí.pěkně vystižené pro ty co to prožily.

01.03.2007 20:10:00 | Tungata

Pěkné.ta se mi líbí.pěkně vystižené pr ty co to prožily.

01.03.2007 20:09:00 | Tungata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí