Živy jen láskou

Živy jen láskou

Anotace: Živy jen láskou

Drž mě pevně za ruku
veď mě správným směrem
ať neztrácím balanc
a vidím dveře otevřené
spolu do nich vstoupíme
a nikdo nás nerozdělí
napíšeme na ně vzkaz
že jsme dva blázni veselý
co láskou se pobláznily
a víc není jím třeba
jen sálající teplo jejích těl
a nekončící blízkost a něha
Autor kikin87, 23.07.2019
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Lighter, vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas ale i jídlo a pití...

25.07.2019 12:58:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí