Poklona

Poklona

Anotace: :)

Ladnost Tvého pohybu
hlavně, když jsi v ohybu
rozvlnění pevných ňader
se zobáčky od koňader.


Zůstaň takto v předklonu
musím Ti složit poklonu
krásná jsi jak letní noci
žhavá, horká bez zlé moci.


Vlasy barvy havraní
kůže dívky z podhradí
vůně lesních jahodníků
nohy jako z večerníku.


Lýtka krásně tvarovaná
boky jako mladá panna
v dlani držíš oblázky
rty máš rudé od lásky.

Autor Ďábel sám, 24.07.2019
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Marten, pendejo Noise
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

25.07.2019 10:09:48 | Ďábel sám

Ty ses nějak letně rozrýmoval...;-)

24.07.2019 14:35:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí