Hvězdná láska

Hvězdná láska

Anotace: Miluji hvězdy...

Hvězdy na obloze noční
Různé obrazce tvoří,
Ve stáji, koníčku, spočni
Země do tmy se noří.

Labuť,Andromeda,Kefeus,
Tma půlnoční lásku kryje,
Dohlíží na ně sám Zeus,
Ta noc se jim do paměti vryje.

Mladí milenci, až po uši zamilovaní
Lásku sobě chrání,
Souhvězdí se jim na obloze klaní,
Přejí jim klidné spaní.

Hvězdy mezi sebou si šeptají:
,,Přísahám na dráhu mléčnou,
Ti dva schází se potají,
Ti dva objevili lásku věčnou..."
Autor Amiradi, 25.07.2019
Přečteno 443x
Tipy 6
Poslední tipující: Elis1ě, Krahujec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása

02.08.2019 04:33:04 | Majolka31

Děkuji :)

02.08.2019 12:30:19 | Amiradi

Obrazy, pravda a průzračnost lidského bytí pod oblohou...věčnou.

26.07.2019 22:08:00 | Krahujec

A ani ta obloha nemusí být věčná...

26.07.2019 22:47:07 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí