Sdílení

Sdílení

Anotace: Sdílení, vzájemnost a pocit souznění je cíl meditací i projevem chemické reakce zvané láska

Na zádech cesty prstů vyryté
projevy touhy dosud ukryté

Zamlžené rty teplým dechem
projeví úmysl tichý všechen

V těle podivné brnění
procesy, které se nemění

Atmosféra signálů a očekávání
odmítnutí a nebo pozvání

Nitro sdílí v souladu vzájemnost
sladká odměna za věrnost

Má lásko někdy již obětí pouhé
když vteřiny jsou náhle dlouhé

Postačí k sladkému souznění
jako souhra u hvězdných znamení

Potichu spolu v síle doteků
nadějí mou jsi k útěku

Za zády nechat svět v zapomnění
zeď spolu stavíme kámen po kameni

Vděčný jsem bohu za šanci svou
že ochutnat smím lásku nás dvou.
Autor petrzal, 30.07.2019
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí