Pudy

Pudy

Anotace: ...pro Miloslava...

Některé požitky
Mají větší kouzlo odepřeny
Říkám si, co asi dělá?
Hříchem neposkvrněná..




Neklečím přece ve dveřích koupelny
Tiše nevzdychám
A dlaní po poklopci dolů...
Mě to táhne..
Jenom potřeba a pud.
Na tobě sejde mi pomálu
Ráno přijde stud?




Jsi mu podobný
Když se svlečeš
A mně kdysi dávno.
Když bezohlednost byla vedlejší produkt touhy po zážitcích..
Kdy lží byly daní za vzrušení..




Ne nejsem taková...
Už ne...
Zorné pole se rozšířilo.
A v takové roli nebylo by mi milo.




Přesto někdy pořád zavírám oči,
tiše vrním...
Svádím tě k hříchů..
I když cenou,
je špetka mé důstojnosti...




Kterou ty sám někdy ztrácíš...
Autor Loveless, 30.07.2019
Přečteno 409x
Tipy 11
Poslední tipující: Tomcat, Eru Alonnar, Krahujec, piťura, Iva Husárková, Frr, Now
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nevím zda je tomu dobře či naopak, že jsem jen Miroslav..:)

30.07.2019 23:32:08 | Now

Milenky takové jsou...;-)

30.07.2019 15:13:15 | Marten

:) tak přece jenom jsem něco řekla a ještě správně..

31.07.2019 14:30:36 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí