Stále . . .

Stále . . .

Anotace: Ranní samomluva

Letmý rty po ránu teplý dotek
oči ještě slepeny jsou ze snů fotek
Mlha se líně venku válí po kraji
hvězdy jen z dálky se už na nás dívají
Střežily celou noc mé sny
ve kterých lásko jen ty jsi
Tak v duchu si říkám co bych tobě říci chtěl
bys o pocitu věděla, který mě rozechvěl
Já pořád jako na začátku mám tě rád
neopadá má touha vše pro tebe udělat
Oči mám stále jen pro tebe
s tebou mě ráno samota nezebe
Stále jak na jaře sněhulák roztávám
když objetí s tebou se oddávám
a žádá jiná na světě pro mě cesta není
než s tebou v sebe zaklíněni
Autor petrzal, 31.07.2019
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí