Zase ranní loučení

Zase ranní loučení

Anotace: Píši ráno po loučení proto tohle téma tolik opakuji

Nebeští jezdci už nejedou oblohou
unaveni jsou, už dále nemohou
Znaveni loučí se když mizí do dálky
místo nich přichází světlo a červánky
Já ještě omámen sny o tvém objetí
naskočím na vlak, co už je rozjetý
Také se loučím s láskou jež stále ještě sní
potichu, jen tlukot srdce pokojem zní
Jediná jsi co do mě vstoupit smíš
jediná co miluji - to víš
S tebou i všednost je sladká
udělám vše aby ta cesta byla hladká
Tak užívej si dnešní den
zanedlouho se ohlédneš
a zjistíš že u tebe zas jsem.
Autor petrzal, 05.08.2019
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí