Lásce povím

Lásce povím

Anotace: Lásce povím

Lásce neporučiš
má své silné pudy
lásce neukážeš
jakou cestou jít a kudy
lásce neutečeš
vždy tě chytí do sítí
lásce neřekneš
měj se a díky
Lásce nesdělíš
své špatné zkušenosti
lásce povíš jen
mám s tebe pochyby zvláštní
ale bez tvé přítomnosti
by byl život velmi krátký
Autor kikin87, 05.08.2019
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková, Marten, Frr, Krahujec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky den všem zalaskovanym;))což mě se netýká

05.08.2019 17:41:21 | kikin87

Škoda, ale to bys zase netrousila moudrosti...;-)

05.08.2019 19:47:05 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí