Otevři své srdce lásce

Otevři své srdce lásce

Anotace: ....

Ležím vedle Tebe po tmě,

cítím Tvé srdce tlouct zároveń s mým

Jemně Ti šeptám slova Lásky

a ty mi je vracíš jako bumerang

Jsi upřímný, protože vím,

že jsi mi nikdy nelhal

 

Jak mohla být Láska slepá,

hned nám nedošlo,

že jsme do sebe zamilovaní

Plavili jsme se společně

a nechalí se chvíli od sebe unášet,

konečně jsi tady po mém boku

 

Teď přicházím k Tobě s otevřenou náručí,

není co skrývat,

jen otevři své srdce Lásce

Přede mnou ji neskrývej,

vypusť ji ven a osvoboď ji

 

Uvěř tomu, co Ti říkám,

moje Láska je čistá

a průzračná jako voda

Uvidíš, co pro mne Tvá Láska znamená

 

Otevři svou náruč, chyť mě do ní,

už mě nikdy nepouštěj,

chci Ti být nablízku,

další odloučení bych nesnesla

 

Život bez Tebe by byl smutný,

už nikdy bych se nedokázala radovat

Před tím jsem žila život v osamění,

už vím, že už to pro mne není

 

Víš, jak moc jsem Tě chtěla mít u sebe doma,

nakonec se mi to přání vyplnilo

Jen otevři své srdce Lásce

Autor Misha, 06.08.2019
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak nádherné :-)

07.08.2019 00:59:35 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

děkuji Tvá slova mne hřejí:-)

07.08.2019 01:54:24 | Misha

:-)*

07.08.2019 02:20:29 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

:-)

07.08.2019 22:28:42 | Misha

HIHIIII :)

07.08.2019 22:29:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí