Něžně

Něžně

Anotace: ..

Sbírka: lásce

Tak něžně líbat bych tě chtěla,
jak něžně líbáš moji líc.
Tak něžně dotýkat se tvého těla,
jak toužebně se ty mě dotýkáš.
Tak krásně zadívat se do tvých očí,
tak hluboce a upřímně.
Tak něžně líbat bych tě chtěla,
jen nevím jestli i ty mě.
Autor Zlatičko, 02.03.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí