Láska všem

Láska všem

Anotace: Láska všem

Kudy kudy k lásce
kudy kudy cestička vede
nejde o to od kud jsme
láska nás na správný bod svede
neptá se na rozdíl věku
ani na rasu či pohlaví
je určena všem
co se city projevit nebojí
je jako ostrý náboj
co tiše vystřelí
ovládat ji dokáže ten
který ji ve správný čas odzbrojí
Autor kikin87, 23.08.2019
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tudy...

26.08.2019 00:23:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí