Krásný den

Krásný den

Anotace: Přání krásného dne, tak jako skoro každé ráno už tři roky ti přeju moje lásko :-*

Schoulená na mých zádech
přitisknutá kopíruješ mé tělo
Atmosféra má hřejivý nádech
srdce má co vždycky chtělo

Odlepím se ze své pozice
přitisknu na tebe svou tvář
Krása ve světle měsíce
ještě chvíli chci s tebou spát

Pak rty mlasknou na teplo tvojí kůže
zašeptám papa lásečko
Pocit co návykovým dost být může
opojný je jak vínečko

Měj lásko krásný den
přeji ti od srdce jen krásné věci
Radost přichází s úsvitem
já chtěl bych být kde ty jsi
Autor petrzal, 30.08.2019
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí