Zas jednou Tobě

Zas jednou Tobě

Anotace: Tak tuhle básničku mi napsal jeden kluk :'-(

Jsem tak strašně rád,
Že jsi tam nezůstala jen tak stát.
Usmála ses: To nevadí.
Čas rány pohladí.

Nechtěl jsem tě odmítat,
Modré oči zamítat.
Píchlo mě u srdce,
Tak už to bývá,
Když stekla ti slzička bílá.

Po tváři ti stekla,
Po té tváři co ještě před chvílí kvetla.
Autor Catherine Noir, 02.03.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí