Slyšela jsem

Slyšela jsem

Anotace: Slyšela jsem ta tvá slova...

Slyšela jsem ta tvá slova,
šla z daleka a šla z blízka,
slyšela jsem ta tvá slova,
jak říkají "mně se stýsá..."

Slyšela jsem ta tvá slova,
ve vesmíru, na Zemi.
Slyšela jsem ta tvá slova,
jak říkají "vrať se mi..."

Slyšela jsem ta tvá slova,
jako mlhu v mělké brázdě,
slyšela jsem ta tvá slova,
jak říkají "už je pozdě..."

Slyšela jsem ta tvá slova,
jak se ti hlas jemně třese,
slyšela jsem ta tvá slova,
jak říkají "sbohem, měj se..."
Autor SusanNortonova, 02.03.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ouuu.. říká se těžko sbohem..

02.03.2007 17:20:00 | Najlin

" jako mlhu v mělké brázdě" moc pěkné. Jo a pokud to není nějaké nové slovo tak ti tady něco neštymuje." stýsá"

02.03.2007 17:01:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí