Nechci už nic

Nechci už nic

Anotace: ...

Zvedám dlaň a hledám jinou,
tiše tápu v temnotě.
Proč ruce mé vždy tvoje minou...
Uhýbáš mi, chápu tě.
Zvedám zrak a tebe hledám.
Utíkáš mi stále víc.
Ač bych chtěla, už se neptám...
Běž, já vážně už nechci nic.
Autor SusanNortonova, 02.03.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí