Malodram

Malodram

Zaslechneš slova má v mlčení
za rty, na pažích předjaří
netřeba vět, když nic se nedaří
nač přihlouplá moudra a rčení

Zaslechneš píseň mou v kameni
pod listy... psst... za dveřmi chvějí se
hvězdy, jak hrst drobtů na míse
a z hlasu troud, již víc' ho není...

Zpívám,
mlčím však... mlčím
a ve tváře polibek vlčí
vkreslí vám nepěkný šrám

Rána ta však postrádá nach

hloupý a ničemný melodram
kdo vetkl svůj hlad do lící dam?

Já,... malíř slov svých marných snah
popravčí s rolničkou, galantní vrah...
Autor Herjann Skald Vargstjern, 02.03.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký:)

22.03.2007 00:01:00 | Soliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí