Definice krásy

Definice krásy

Anotace: Jaká je definice krásy?

Definice krásy

Co je krása? Krása jsi ty!
Krásné je, když mé rty tvé políbí.
Definice krásy je pro mě už jasná!
Krása jsi ty a to je věc vážná.
Když člověk zná jen jednu ze všech krás,
pak mrzí, když si ji jednou vezme ďas.
Celé dny o tobě sním
a doufám, že tě neztratím.
Protože jestli se tak stane, tak určitě vím,
že nikdy již světlo nespatřím.
Krása byla, bude a stále žije.
Ale to co je krásné je pro každého jiné.
Já nemůžu za to, že jsi moje zlato.
Jen co tě vidím, už myslím jenom na to,
jak přitisknu se k tobě a pocítím tvou horkou kůži.
Máš sice ostré trny, ale krásu té nejkrásnější z růží.
Vidím v tobě ideál krásy,
krásné nohy, tělo, tvář i vlasy,
ovšem to vše umocňuje tvá vnitřní krása.
Tys můj poklad, tys má spása.
Budu s tebou, dokud budu živ
a nikdo jiný tě nesmí mít.
Autor Desktop_men, 02.03.2007
Přečteno 1114x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobně si myslím, že bys měl vynechat rýmování, přidat mataforiku - ne krásný nohy a tělo - to je šílený, zkus to říct úplně jinak (např.: i mech by zatajil svůj dech polaskán pohlazením tvé šlépěje...nebo tak nějak). Snad už rozumíš a zkus to ještě jednou, ať to i té dotyčné, udělá větší radost.

02.03.2007 21:30:00 | Miskitka

Asi teď budu zlá, ale tahle báseň je kýč.

02.03.2007 17:59:00 | Hanka M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí