Ve staré knize zažloutlý dopis

Ve staré knize zažloutlý dopis

Anotace: malinký střípek cizího osudu

malinký střípek cizího osudu
psala mu, bez Tebe nebudu
bez tebe život prázdná je cela
Vaše jsem, vaše jsem celá

malý je dopis veliké vyznání
z lásky co někdy zachrání
z lásky co někdy zabije
když tělo si jenom užije

psala mu, lásko vzpomínám
sváděl si, sváděl k hrám
mým snílkem jsi, básníkem těla
já toužila, já to tak chtěla

mé tělo měl jsi, dál máš mou duši
my věděli, oni jen tuší
vše dala jsem, už nemám nic
společně měli jsme víc

schovám tá slůvka do dlaní
zas dám se do psaní
píšu jí, píšu bez Tebe nebudu
tajenko mého osudu
Autor kroužek, 02.03.2007
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: janewe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí