Malí kluci

Malí kluci

 

Jsou dospělí ti moji milí
na chvíli, jako kluci malí
navrátili se do dětství,
když roztáli v mám objetí

Nejsme herci velkých rolí
nám stačí že cit proudí
dálka či blízkost jedno je
srdce v rytmu nám bije

Autor vlnka, 15.09.2019
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Marten, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí