Láska

Láska

Anotace: vůbec nevim jak ze mě tohle vypadlo, ale prostě jsem měla najednou touhu o lásce psát

Když mluvíš o lásce skutečné
když nikdo ti nerozumí
nikdo neprožil ty chvíle výjimečné
a přesto si myslí že ví,
co to láska znamená

Když cítíš že žiješ
že lásku znáš
hltáš ji, piješ
srdce se ti přitom otevírá
a všechny věci dáš
aby ovládla tě
aby vzala si tě, když se stmívá

Láska tě naplňuje
láska tě živí
ztrácíš slova svoje
nejde to skrýt

kamkoliv hledíš
láska je
ale i k nenávisti se někdy snížíš
ale láska je tu pořád
ochotně tě utišuje
Autor mattoni.uz.neni, 02.03.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=o)

03.03.2007 11:15:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí