Ty...

Ty...

Anotace: Taková malá opěvná báseň složená pro moji lásku... Snad z ní vycítíte alespoň trochu té lásky s kterou byla napsána...

Ty
Tvoje vlasy,
které září jako polední slunce na nebi
tak plné krásy
Ty a tvoje oči,
hluboké, tajemné, ale i krásné a upřímné,

Tvoje rty,
plné, krásné a dokonalé
červené jako letní maliny,
stejně jako okvětní plátek růže hebké,
který je jarní rosou navlhčen.

Tvoje tváře,
jsou růžové hebké hedvábné šátky
rozevlané ve větru.
hodící se jen tebe, krásky,
jako jsi Ty, Ty moje MONIKO!

Ty,
jsi jako víla,
kterou je možno spatřit jen náhodou,
ale ten okamžik zůstane ve mě navždy,
protože tam za tou vodou,
tancuješ jenom Ty.

Jsi jako dokonalý květ,
které mu nic nechybí
a líbí se mu svět.

Jsi jako bílá holubice,
volná a svobodná,
kterou jsem já chytil
a nepustím ji nikdy více.

Budu Tě mít v srdci
ať se stane cokoli
já vždy budu Tě milovati.
Autor MaT0.1, 02.03.2007
Přečteno 810x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska z toho cítit je to je pravda. Milá básnička to jo. Ale prosímtě napiš tam její jméno místo těch hvězdiček. Copak se za ni stydíš???

02.03.2007 20:12:00 | Malinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí