Odpusť

Odpusť

Anotace: většinu pocitů držím v sobě a ven pouštím jen přetlaky, přesto i těch je moc a jejich cílem jsi ty

Krásné bylo s tebou vstávat
cítit tvou blízkost a tvůj dech
Opojení se nechce odolávat
raději žiji v našich snech

Kochám se než pohltí mě ranní spěch
radostí z obrazu tebe schoulené
Sílu nasávám z chvilek těch
u té jediné srdcem zvolené

Vzdoruji proudu povinných úkonů
s vidinou blížícího se objetí
Odrážím útoky démonů
než upadnu do tvého zajetí

Odpusť mi Lásko mé pocitů vyznání
přesto že upouštím jen malou část
Jsi způsobem mého světa vnímání
hvězda co z oblohy chci krást
Autor petrzal, 19.09.2019
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí