Den pro tebe

Den pro tebe

Anotace: nevlídné ráno krásný podtext má, když probudím se vedle tebe Lásko má.

Z oblohy ku pomoci
nápověda střípků noci
Ulicí zvuk ranní mlhy
žaluje ze snu na podvrhy
Podkresluje vše ranních ptáků zpěv
vše skryté zůstává v husté tmě
Mě osvítila však aura tvého těla
netušíš snad ani co se mnou ten žár dělá
Přivírám oči oslněné krásou tvou
hřeji se v teple propletených těl nás dvou
Cítím sílu dnešek s grácií si dát
potížím účty spočítat
Lámat meče chimér osudu
dnes se s nimi srát nebudu
Zase lásko žiji dnes jen pro tebe
mé srdce bohu nedám,
nechej ho jenom pro sebe
Autor petrzal, 24.09.2019
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí