Nekonečná Láska

Nekonečná Láska

Anotace: ....

Má lásko,

v mém životě jsi jen ty,

ta jediná má první i poslední Láska

 

Jsi každý můj nádech,

jsi každý můj krok,

který následuješ

 

Chci sdílet mou Lásku s Tebou,

protože nikdo jiný to neudělá

Tvé oči mi říkají,

jak moc se staráš,

ty vždy budeš má nekonečná Láska

 

Dvě srdce, co bijí jako jedno,

naše životy právě začínají,

navždy Tě budu držet ve svém náruči,

protože nemohu odolat Tvému kouzlu

 

Budu blázen do Tebe,

jsem si jistá, že Ti to nevadí,

protože ty pro mě celý svět znamenáš,

našla jsem v Tobě svou nekonečnou Lásku

 

Budeš tím jediným,

protože nikdo nemůže popřít tu Lásku,

co v sobě mám

Dám Ti ji všechnu, protože si ji zasloužíš

 

Natáhnu k Tobě mou ruku,

budu mít víru ve všem, co děláš

 

Budovala jsem svůj svět

ve snech kolem Tebe

a jsem tak ráda,

že jsem Tě našla

 

Dovol mi naplnit Tvé srdce radostí a smíchem,

soudržnost je všechno, co mám

Vždycky Tě ochráním díky nezištné Lásce,

která Tě respektuje

 

Jsi má nekonečná Láska,

která nemá konec ani začátek

Jsi má nekonečná Láska,

protože z mého srdce nevymizí

Autor Misha, 25.09.2019
Přečteno 548x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň krásně zní. Jsi velmi milující stvoření.

28.09.2020 14:26:34 | mkinka

Děkuji moc:-)

01.12.2021 20:18:57 | Misha

děkuji moc, jsem velmi citlivý člověk

28.09.2020 20:24:17 | Misha

Děkuji za krásná slova.

01.12.2021 20:14:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí