Čekat

Čekat

Nemohl jsem čekat, že mezi námi se něco bude dít.
Nemohl jsem čekat, že budu mít možnost, co chci, mít..
Nemohl jsem čekat, že budou se dít zázraky.
Mohl jsem čekat, že spolu se budeme dívat na mraky..
Já nečekám, že se to vše zhorší.
Já nečekám, že to v nenávist dovrší.
Já nečekám od tebe jen lásku.
Já čekám, že starat se budu o svou krásku.
Já nebudu čekat, až bude pozdě.
Já nebudu čekat, i když je mi hrozně.
Já nebudu čekat, že změníme něco bez činů.
Já budu čekat na tebe i na tvou rodinu..
Autor Notimportant, 28.09.2019
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí