Tvůj hlas

Tvůj hlas

Anotace: Báseň o lásce

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Lásko, Tvůj medový hlas
byl mým uším potravou,
když volal z dálky nás
našel jsem tu pravou

Štěpánko, máš oči plné medu,
jež po lžičkách pomalu jím
psát ti milostné verše svedu
však každý večer o tobě sním

Tvůj hlas mne vábí
jak přízrak do vody chladné,
kde na březích hrají žáby,
a bez tebe srdce chřadne

Ten dívčin hlásek sladký
nakrmil mojí něžnou duši,
když se vracím k Tobě zpátky
srdéčko v hrudi radostně buší
Autor Petr27, 29.09.2019
Přečteno 541x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí