Vedle tebe

Vedle tebe

Anotace: Taková ta zvláštní atmosféra, zvláštní zvuk a zvláštní vůně když člověk je v ložnici a není sám . . . .

Když vedle mě ležíš,
najednou klidný jsem.
Oddychy své sny měříš,
než ukončí sny den.
Podmanivá atmosféra noci,
silně je návyková.
Nejde být chladný bez emocí,
lásky vzpomínky uchová.
Ticho naruším pohyby,
když k tobě se lásko přitulím.
Já nemám žádné pochyby,
zamávám vzpomínkám minulým.
Sladce hřeje tvé objetí,
ohromnou sílu tvůj polibek má.
Láska se rodí bez početí,
a je s ní fajn to každý zná.
Autor petrzal, 01.10.2019
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí