Blaboly

Blaboly

Anotace: Okomentuj

Listí padá
Nebe se zahajuje
Osoba tahá
Z brka potahuje
Ne tak zprudka
Jinak budeš v piči
Moc dobře víš, že ti to život ničí
Bože dej mi vůli žít
Protože mám chutě se zabít
Potoky slz ze mě tečou
Ani tak my myšlenky neutečou
Furt myslím na tebe
Osoba s tváří anděla
Mi do očí pohleděla
Je to moje láska
Nemusí být ani zlatovláska
Všechno pro ni udělám
Jenom mě miluj
Tohle jsem napsal a ten čas stále plynul
Autor Vrána, 03.10.2019
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí