Limita k nekonečnu

Limita k nekonečnu

Anotace: Matematicky jde asi o posloupnost limity od ted k neznámu, brodím se ranní mlohou sám jak ve svýách myšlenkách a ty jsou dlouho jen o tobě . . .

Láska se nedá získat
musí se v srdci mít
a v duši bez limit
navzdory slotám radostně si pískat

Ve zbytku noci tě lásko sleduji
žádný sen pomoci nemůže
cítit se chvíli ponuře
jen doby bez tebe snad trochu lituji

Čas kolem nás vteřiny posílá
bez emocí bez radosti
okamžiky posílá k minulosti
neslyší přání a naději co nitro vysílá

Na okrajích ráno studenou mlhu má
ospalé stromy listy šumí
šeptají co vše už umí
já vyprávím v duchu o tobě lásko má

Mysl zmámená po snech nepořádku
unavená přesto bystrá
radost má jak rostlinka v srdci vzrostla
soustředěná na příběh o lásce a na pohádku
Autor petrzal, 04.10.2019
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí