Poznání

Poznání

Anotace: ...

V ráji s tichým hlasem
Ležím pod jabloní
Koukám na oblohu
V zásypu pohrdání

Touhy sténají na jabloni i v srdci
Čekají až podlehu
A ony donesou mě k ďasu noci

Až moc lákavá jablka
se všude nachází
Jen jednou si kousnout
A poznat sladkou chuť..
I když ráj se navždy vytratí
Autor Marlene0621, 04.10.2019
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomcat, Roser
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco v tom je
Je to zajímavé
Je to hezké

18.02.2020 21:34:30 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí