Poprava srdce

Poprava srdce

Anotace: ...takový vnitřní souboj...

Dnes jsem byl přítomen popravy srdce

a já jen v povzdálí zděšeně stál,

vidle mi zarazil kat do něho prudce

a pak ho kleštěmi ze  hrudi rval...

 

Šeredným pařátem stiskl ho  silně

a mě se najednou zastavil svět, 

představy o lásce tvoje jsou mylné, 

divně se ušklíbl a začal klet ...

 

Drátem ho ostnatým omotal pevně, 

však já ti ukážu, že mýtus je láska, 

jestli to nechápeš zakusíš ohně 

ucítíš každý kloub jak v těle ti praská ...

 

Na roštu iluzí tě sežehnu zcela,

poroben , vyvržen budeš do noci chladné, 

pochybnost v duši bude tvá cela, 

ovlivnit člověka je vždycky tak snadné ...

 

Dnes jsem byl účasten popravy srdce

a já mu ho z pařátů silně rval

Zase mi bušilo" jak tenkrát "prudce 

a já s láskou na dlani budu s ním bojovat dál... 

 

 

Autor chalcedon, 06.10.2019
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byla jsem přítomna popravy srdce,
Těžší a krutější než všechny jiné,
Trestanec rval se o srdce prudce,
Doufajíc, že přec navždy nezhyne.
Bláhovou nadějí obměkčil kata,
Avšak jen na chvíli, vteřinu pouhou,
Aorta lásky bude teď sťata,
Krev jeho povalí v mých dlaních strouhou.
Vzdorně a s hrdostí koukej mu do očí,
Až srdce tvé na kusy bude chtít rvát,
Hrdost tvá nůž katův proti mu otočí,
Však navěky věz: To já jsem tvůj kat...

13.10.2019 08:17:32 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí