Baví mě

Baví mě

Anotace: Přívaly emocí tak zvládám - díky

Myšlenka ztracena
v mléčné dráze
Představa zamčená
protrhne hráze
Vlna se valí
tichem noční tmy
Přinese co jsme chtěli
vyčistí naše dny
Krásně se ona líbá
krásně se objímá
S láskou se na svět lépe dívá
život mě s ní zajímá
Autor petrzal, 07.10.2019
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí