Vyznání

Vyznání

Anotace: To je tak, když nevíš jak to říci přímo.

Říkám to básní

V básni jsou slova dost často nevinná,
dokáží pohladit, zahřát i zasáhnout.
Někdy tou básní pohádka začíná,
když necháš se do děje zatáhnout.

Maluji slova a píši mezi řádky,
vzkazy jenž stydím se vyslovit přímo.
Snad bojím se hněvu a nebo hádky,
raději potichu nalévám víno.

Asi jsem srab a nebo jen blázním,
možná mám přes pusu lepící pásku.
Proto se má slova schylují k básním,
tam dokáži popsati něhu i lásku.

V básni jsou slova dost často nevinná,
rýmy si skládám, pečlivě plánuji.
A když jsou krásné, hezky se usíná,
ve snu ti polibkem děkuji.
Autor Jonáš, 09.10.2019
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí