Chci tě

Chci tě

Anotace: Každá buňka v mém těle to cítí, nejde tomu vzdorovat . . .

Chci utopit myšlenky
jak kotě ve tvém klíně
Hýčkat jemně tvé oddenky
vyrostlé krásně, líně

Nasát tě jak vůni jasmínu
touhou po tobě srdce kručí
Líbat uši co mají barvu karmínu
ta představa mě mučí

Nechat myšlenky v klidu stát
samotné bez zájmu jak v poli klas
To podstoupil bych rád
a bez výčitek zastavil bych čas

Blesk projel mnou to nevadí
oheň mě třeba celého spálí
Navzdory citům bezvládí
mizí to čeho jsme se báli

Jak závodní kůň mám rychlý tep
jak osika ve větru se třepu
Chci ochutnat ten krásný květ
vzdorovat celému světu.
Autor petrzal, 11.10.2019
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí