Sen o snu

Sen o snu

V mých snech je on vítr

a ty krásná vzpomínka 


S ním se bojím výšek a o tobě sním...
A když se ze sna probudím,

jsem ráda, že jsi tu ty,

ty, který vedle mě spíš a jistě také o něčem sníš

 

Ve dne světlo v noci tma,
v každém z nás je touha ukrytá...
Nic na tom není,

že se v každém ročním období mění

 

Je schovaná v dlouhém ,,nevěsty krasné'' svatebním závoji, já chtěla bych jistěže obojí!

 

Ty zas máš jí schovanou v jezdeckých botách z Nebrasky,

kovbojském klobouku a v kožených upnutých kalhotách,

kde k touze nemusí být vždy jen nahota

 

Nebuď prosím nikdy vzpomínkou, já budu  pořád láskou tvou.
Nenuť mě jen snít, já chtěla bych tvým celým ročním obdobím být...

Autor Isla, 11.10.2019
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Dávid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí