Dva

Dva

Anotace: Dva

Zrozeni pro sebe
láska jim byla hříchem
když spolu začaly
a psaly ten příběh
o lásce dvou mladých
co chtěli spolu zestárnout
nad problemy všemi
jen rukou vždy mávnout
vydržely spolu dlouho
ale ne jak si přály
přišlo jen to
čeho se vždy bály
rozchod je to slovo
co nikdo nechce znát
je to jen bolest
navždy velké odloučení
z kterého přechází až zrak
Autor kikin87, 15.10.2019
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí