Do tebe

Do tebe

Anotace: Do tebe a do tvého života jsem se vpil, radost se zase vlévá do mých žil

Mám tě rád jak modré nebe
chci tě stále vedle sebe
Potřebuji tě jak kytka déšť
jako slepec psa když nechává se vést

Někdy hůře čtu v knize osudu
každý dělá chyby
no a co i kdyby
já zpět ohlížet se nebudu

Jsi na mazlení krásně hebká
touhou mi z toho vaří lebka
Tvé teplo mé srdíčko hojí a hřeje
tvůj úsměv mi jen štěstí přeje

Z života každý ukrajuje jak z koláče
já vychutnávám si ten svůj
s příchutí tvých rtů
jsem ten co radost má a nepláče

Denně jako sněhulák na slunci
jak stébla chytající se tonoucí
Radostně ve tvém objetí taju
pak jak řeka do tebe vtékám,
tam nezlobím a jen si hraju
Autor petrzal, 17.10.2019
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí