Mám tě rád

Mám tě rád

Anotace: Básníkovo vyznání lásky :)

Vím,že těžké je být,

někdy se mnou.

Však sním,

že budeme žít jednou,

ve dvou.

 

I když je se mnou kříž,

chtěl bych ti říct.

Jak rád tě mám,

a ty už to víš.

Co je pro mě znamená,

mít tě vedle sebe.

Díky,že jsi při mě.

I pro tebe ,

jsem tu Já.

 

 

Má milá krásko.

Chtěl bych ti říct,

že mám tě rád.

Tak jak nikoho víc.

Jsi pro mě jediná.

Lásko,

to ti přísahám.

 

Vím,že těžké je být,

někdy se mnou.

Rád ti vykouzlím smích.

Když slzy se ti z očí hrnou.

 

Víš,že rád jsem s tebou.

Na jedné lodi.

Když můžeme spolu plout tam,

kam nás kapitán čas hodí.

 

 

Láska duše občas studí,

někdy pěkně hřejí.

Krize mizí,

když se oči smějí.

 

A ty jediná víš,

co všechno pro mě znamenáš.

Když mám tě vedle sebe.

Díky bohu za to,

když se na mě usmíváš

Vím,že ty jsi to moje zlato.

 

 

Má milá krásko,

já chtěl bych ti říct,

Rád tě mám,

tak jak nikoho víc.

A to ti přísahám.

Lásko,

moje jediná.

Autor Johnny 96, 21.10.2019
Přečteno 387x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepřísahals náhodou také že o tom nikomu neřekneš? to by byl problém anebo je to kráska fiktivní

22.10.2019 05:56:35 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí