Sen

Sen

Anotace: to co se dá pouze snít:-)

Kdybych se nikdy nemusela probudit,
snila bych jen o Tobě.
A víš proč?
Jsi můj sen a tím zůstaneš,
i když v srdci mém planeš.
Jsi něco,na co nikdy nedosáhnu,
jsi něco,po čem stále prahnu.
Jsi jako Sahara bez sněho,
jsi jako zima bez sněhu,
co nezná něhu.
Autor noklarax, 03.03.2007
Přečteno 632x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí