Vnučka

Vnučka

Anotace: lyrika o štěstí

To malíř na víčka ti sáh
a napodobil hřebínky, když
zaslechl smích na řasách
a ústa s vůní pralinky, jež
jen mocí noci se odmlčely
tak píšeš příběh jedinečný
pod dvěma vrásčitými čely

do víru tance a zvuků zpěvu, cit
vchází čistý nepoznavše klamu
jsi průzkumník i prchlivý květ
tak vymodeluješ sebe samu
a navštívíš dozrálých svět

tak vidíš, slova na papíře
zas radost i strach
vše v dobré víře.
Autor Jannis, 02.11.2019
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Karasová, šerý, Isla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí